रे मेरे कंवर कालजे की कोर, आसरा तेरा सै Lyrics in Hindi

 रे मेरे कंवर कालजे की कोर, आसरा तेरा सै

1. राज पाट धन माल खजाना बेटे बिन दो धेले का
काला सर्प नाचता आवै बाजे तार सपेले का
रै मेरे उठे बदन मैं लोर चांद सा चेहरा सै
रे मेरे कंवर कालजे की कोर, आसरा तेरा सै

2. स्याणे माणस अगत की खातिर बाग बावड़ी ल्याया करै
पूत ​पराया मुंह चुमुं न्यूं राला भर भर ल्याया करै
रै कब करोगी बोल के म्हा मोर देश नै बेरा सै
रे मेरे कंवर कालजे की कोर, आसरा तेरा सै

3. कोण किसे के आया करै और दाणा पाणी ल्यावै सै
तेरे कैसा बेटा के रुखां के लटका पावै सै
रै यो सब तै बड़ी चोर बोल का मेरा सै
रे मेरे कंवर कालजे की कोर, आसरा तेरा सै

4. मांगेराम कह इस दुनियां मैं झूठी मेरा मेरी सै
जितनी घर मैं धन माया बेटा वा भी सारी तेरी सै
रै मेरे ना बेटा बेटी ओर, तेरे सर सेहरा सै 
रे मेरे कंवर कालजे की कोर, आसरा तेरा सै


Re Mere Kanwar Kalaje Ki Kor, Aasra Tera Se
 
1. Raaj Paat Dhan Maal Khajaana Bete Bin Do Dhele Ka
Kaala Sarp Naachata Aavai Baaje Taar Sapele Ka
Rai Mere Uthe Badan Main Lor Chaand Sa Chehara Sai
Re Mere Kanvar Kaalaje Ki Kor, Aasara Tera Sai
 
2. Syaane Maanas Agat Ki Khaatir Baag Baavadi Lyaaya Karai
Poot ​Paraaya Munh Chumun Nyoon Raala Bhar Bhar Lyaaya Karai
Rai Kab Karogi Bol Ke Mha Mor Desh Nai Bera Sai
Re Mere Kanvar Kaalaje Ki Kor, Aasara Tera Sai
 
3. Kon Kise Ke Aaya Karai Aur Daana Paani Lyaavai Sai
Tere Kaisa Beta Ke Rukhaan Ke Lataka Paavai Sai
Rai Yo Sab Tai Badi Chor Bol Ka Mera Sai
Re Mere Kanvar Kaalaje Ki Kor, Aasara Tera Sai
 
4. Maangeraam Kah Is Duniyaan Main Jhoothi Mera Meri Sai
Jitani Ghar Main Dhan Maaya Beta Va Bhi Saari Teri Sai
Rai Mere Na Beta Beti Or, Tere Sar Sehara Sai
Re Mere Kanvar Kaalaje Ki Kor, Aasara Tera Sai


मेरी झोपड़ी के भाग, आज खुल जाएंगे, राम आएँगे Lyrics

 मेरी झोपड़ी के भाग, आज खुल जाएंगे, राम आएँगे,

राम आएँगे आएँगे, राम आएँगे, मेरी झोपडी के भाग,

आज खुल जाएंगे, राम आएँगे ॥


राम आएँगे तो, आंगना सजाऊँगी,

दिप जलाके, दिवाली मनाऊँगी,

मेरे जन्मो के सारे, पाप मिट जाएंगे, राम आएँगे,

मेरी झोपडी के भाग, आज खुल जाएंगे, राम आएँगे ॥


राम झूलेंगे तो, पालना झुलाऊँगी,

मीठे मीठे मैं, भजन सुनाऊँगी,

मेरी जिंदगी के, सारे दुःख मिट जाएँगे, राम आएँगे,

मेरी झोपडी के भाग, आज खुल जाएंगे, राम आएँगे ॥


मैं तो रूचि रूचि, भोग लगाऊँगी,

माखन मिश्री मैं, राम को खिलाऊंगी,

प्यारी प्यारी राधे, प्यारे श्याम संग आएँगे, श्याम आएँगे, 

मेरी झोपडी के भाग, आज खुल जाएंगे, राम आएँगे ॥


मेरा जनम सफल, हो जाएगा,

तन झूमेगा और, मन गीत गाएगा,

राम सुन्दर मेरी, किस्मत चमकाएंगे, राम आएँगे,

मेरी झोपड़ी के भाग, आज खुल जाएंगे, राम आएँगे ॥


मेरी झोपड़ी के भाग, आज खुल जाएंगे, राम आएँगे,

राम आएँगे आएँगे, राम आएँगे,

मेरी झोपडी के भाग, आज खुल जाएंगे, राम आएँगे ॥


BOL BHAJAN