तर्ज: तेरी हो रही जय जयकार जगत मैं डंका
टेक: हो बाबा जी,
मन्नैं पाच्छे आया ख्याल काल मैं लूट गई डेरे मैं
1. हो उड़े रोवे कुणबा सारा
हो उड़े रोवे कुणबा सारा
फिरे सै मृगा किसा नजारा
हो बाबा जी, दिए गोपीचंद नै घाल, काल मैं लूट गई डेरे मैं
2. हो मन्नैं कहया बिना ना सरता
हो मन्नैं कहया बिना ना सरता
हो मेरा कोन्या पेटा भरता
हो बाबा जी, मेरे होए जिगर मैं छाल, काल मैं लूट गई डेरे मैं
हो बाबा जी, मेरे होए जिगर मैं छाल, काल मैं लूट गई डेरे मैं
Tarj: teri ho rahi jay jayakaar jagat main danka
Ho baaba ji, manne paachchhe aaya khyaal
Kaal main loot gai dere main
1. Ho ude rove kunaba saara ho
Ude rove kunaba saara
Phire sai mrga kisa najaara
Ho baba ji, die gopichand nai ghaal,
Kaal main loot gai dere main
2. Ho manne kahaya bina na sarata
Ho manne kahaya bina na sarata
Ho mera konya peta bharata
Ho baba ji, mere hoe jigar main chhaal,
Kaal main loot gai dere main