मेरे सिर पै गठड़ी पाप की,
तेरे हाथ मैं मेरी डोर, दया करो हनुमान जी
तेरे हाथ मैं मेरी डोर, दया करो हनुमान जी
1. मतलब की दूनियांदारी है,
और लूट लूट के खारी है,
करै माया का अभिमान ..........
2. या बाड़ खेत नैं खारी है
ना समझे जिम्मेदारी है,
और बणे सभी बेईमान ..........
3. यो मन भी बेईमान है
तेरा नहीं करण दे ध्यान है ,
यो भी बहुत घणा शैतान ..........
4. तेरा सालासर मैं धाम सै
तन्नैं ध्यावै जगत तमाम सै,
मेरी दे अर्जी पर ध्यान ..........
5. गुण कृष्ण खटाणा गावै सै
तेरे दर्शन करना चाहवे सै,
करां चरणां मैं प्रणाम .....
BOL BHAJAN FOR NEW HINDI HARYANVI RAJASTHANI BHAJAN SHABAD LYRICS
Mere sir pai gathadi pap ki,
Tere hath main meri dor, daya karo hanuman ji
1. Matalab ki dooniyandari hai,
Aur loot loot ke khari hai,
Kare maya ka abhiman ..........
2. Ya bad khet nain khari hai
Na samajhe jimmedari hai,
Or bane sabhi bieman ..........
3. Yo man bhi bieman hai
Tera nahin karan de dhyan hai ,
Yo bhi bahut ghana shaitan ..........
4. Tera salasar main dham sai
Tannain dhyavai jagat tamam sai,
Meri de arji par dhyan ..........
5. Gun krishan khatana gavai sai
Tere darshan karana chahave sai,
Karan charanan main pranam .....